Bands

Ben je op zoek naar goede live muziek voor een bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest, festival of ander podium? Onderstaande bands zijn te boeken voor elke gelegenheid.

The Roseland Quartet

The Roseland Quartet

The Roseland Quartet is een akoestisch jazzkwartet. Op het repertoire staat vintage jazz en gypsy swing. Nummers als ‘But not for me’, ‘It don’t mean a thing’ en ‘Comes love’ passeren onder meer de revue. In juni 2016 verscheen de eerste CD met 10 jazz evergreens.

Meer info: Website The Roseland Quartet

Video's: YouTube The Roseland Quartet

Like ons op Facebook The Roseland Quartet

 

Trio Pont Neuf jazz trio

Trio Pont Neuf

Akoestisch trio Pont Neuf speelt sfeervolle Franse chansons en American songbook repertoire in de swingende stijl van Django Reinhardt en de Hot Club de France. Trio Pont Neuf laat de sfeer van de film Midnight in Paris van het Parijs uit de jaren '30 herleven op uw verjaardag, receptie of bruiloft!

Like ons op Facebook Trio Pont Neuf

Voor aanvragen: info@rubenheimans.nl


Boek band Pont Neuf nu op Plugify

The Smooth Ones

The Smooth Ones

The Smooth Ones is een dynamisch gypsy jazz trio bestaande uit professionele muzikanten. Met viool, gitaar en contrabas wordt de swingende muziek van Django Reinhardt tot leven gebracht en worden jazzklassiekers uit het Great American Songbook met schwung gespeeld. The Smooth Ones is het ideale trio voor een (huwelijks)receptie of borrel doordat ze semi-akoestisch spelen waardoor een gesprek goed mogelijk blijft. Bij de snelle nummers kan er ook gedanst worden natuurlijk! De bandnaam verwijst naar het nummer A Smooth One van jazzlegende Benny Goodman.

Like ons op Facebook The Smooth Ones


Boek band The Smooth Ones nu op Plugify

Jazz We Can jazz duo

Jazz We Can

Jazz We Can is een professioneel jazzduo bestaande uit pianist Reinoud Jongsma en contrabassist Ruben Heimans. Zij spelen de mooiste nummers uit het Great American Songbook. Zowel swingende evergreens als Doxy en Autumn Leaves als sensuele bossa's als How Insensative. Door de kleine bezetting en bescheiden volume is Jazz We Can uitermate geschikt voor achtergrondmuziek op uw bruiloft, borrel of (bedrijfs)feest.

U wilt sfeervolle live-muziek? Jazz We Can!

Voor aanvragen: info@rubenheimans.nl


Boek band Jazz We Can! nu op Plugify